Chiny będą kupowały laboratoryjnie produkowane mięso i redukowały o 50% krajowe spożycie mięsa, by ograniczać emisje CO2.
PrisonPlanet.pl
Polska
2019-03-26
Chiny, zdemoralizowany kraj, który już w 2012 roku przyznał, że stosuje masowy program aborcji jako sposób na ograniczanie emisji CO2 obecnie wdraża kolejny element zielonej inżynierii społecznej. Zabicie ponad 400 milionów ludzi w ramach rządowej polityki planowania rodziny jak stwierdził Chiński rząd doprowadziło do zatrzymania emisji 18 mln ton CO2 rocznie. Mimo tego holokaustu rząd nadal chce kosztem społeczeństwa ograniczać emisje CO2 obecnie wprowadzając na rynek hodowane w laboratoriach izraelskie mięso.
Jak podała gazeta independent.co.uk "Chiny podpisały umowę o wartości 300 milionów dolarów na zakup laboratoryjnie wytwarzanego mięsa z Izraela, co jest umową która może otworzyć lukratywny rynek dla producentów wegańskiej żywności w najbardziej zaludnionym kraju świata. Laboratoryjne mięso - znane również mięsem hodowanym lub bio-mięsem - jest hodowane w laboratorium z wykorzystaniem komórek zwierzęcych, co sprawia, że niektórzy weganie sprzeciwiają się tej koncepcji - ale kilka grup zajmujących się ochroną środowiska i praw zwierząt z zadowoleniem przyjęło to jako ekscytujący postęp."
I dalej czytamy "Chiny nie są powszechnie uważane za światowego lidera w kwestiach środowiskowych, więc jego umowa z trzema izraelskimi firmami - SuperMeat, Future Meat Technologies i Meat the Future - została przyjęta przez pewne grupy jako znak, że Chiny będą ograniczały emisje gazów cieplarnianych. Chiny importują obecnie około 10 miliardów funtów mięsa rocznie, aby wyżywić swoją populację ponad 1,4 miliarda ludzi."
Plan wdrożenia globalnego systemu redukcji populacji:
Oprócz importu i sprzedaży laboratoryjnego mięsa Chiński rząd będzie przymuszał własną populację do zmiany nawyków żywieniowych, by w drastyczny sposób zredukowano spożycie produktów mięsnych.
"Chiński komunistyczny rząd nakreślił plan zmniejszenia spożycia mięsa przez swoich obywateli o 50 procent, co zostało z zadowoleniem przyjęte przez działaczy na rzecz klimatu jako sposób na złagodzenie globalnego ocieplenia. […] „Dzięki takiej zmianie stylu życia oczekuje się, że przemysł hodowlany ulegnie transformacji, a emisje dwutlenku węgla zostaną zredukowane.” powiedział Li Junfeng, dyrektor generalny chińskiego Narodowego Centrum Strategii Zmian Klimatu i Współpracy Międzynarodowej."
Program radykalnych zmian żywieniowo-populacyjnych nie jest tylko elementem totalitarnych Chin ale jest wdrażany globalnie. W 2013 roku UE zaproponowała szeroki program zmian żywieniowych pod płaszczykiem promowania zdrowego trybu życia. W 2012 to samo zaproponował ONZ. Oprócz tego coraz częściej promuje się laboratoryjnie wytwarzane mięso i inne produkty również budowane na bazie ludzkich komórek. Całość tego trendu zmierza, jak wielokrotnie podkreślaliśmy, do uprzemysłowienia produkcji żywych organów i ostatecznie neo-kanibalizmu, który jest ostatecznym celem zielonej polityki zmierzającej do recyklingu wszelkich form życia. To co w otwarty sposób możemy obserwować w Chinach jest pomału wdrażane na całym świecie. Szaleństwo zielonej polityki i redukcji emisji CO2 pcha ludzkość w ramach planów Klubu Rzymskiego ku samozagładzie i anty-ludzkiej cywilizacji.